Zwarte zonnepanelen

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Zwarte zonnepanelen zijn er in verschillende varianten, ook al is er altijd sprake van een zwarte kleur. Dat heeft te maken met de verschillende technieken die er beschikbaar zijn voor de productie hiervan. We maken een onderscheid tussen de All Black zonnepanelen en de reguliere zwarte modellen. Zoals de naam al aangeeft is er bij de All Black modellens sprake van een volledig zwarte kleur. De witte randen in de panelen ontbreken, waardoor ze een zeer stijlvolle uitstraling hebben. Indien u zoekt naar de mooiste zwarte zonnepanelen op het dak is het een uitstekend idee om u daarover te laten adviseren.


Zwarte en All Black zonnepanelen

Aan de andere kant zijn er ook de reguliere zwarte zonnepanelen op het dak. Die hebben niet meer de bekende blauwe kleur die we kennen van een aantal jaren geleden. Er is echter nog wel sprake van de witte lijnen in de panelen. Van een afstandje zijn die nauwelijks te zien, maar van dichtbij zou u ze kunnen waarnemen.

Online kunt u zowel de zwarte zonnepanelen als de All Black zonnepanelen bekijken, bijvoorbeeld in een monokristallijne All Black set. Kies daarmee voor het complete pakket van zonnepanelen, een omvormer, bekabeling en extra’s, zodat u daar geen omkijken naar heeft.


Zwarte zonnepanelen kopen

Uiteraard kunt u de zwarte zonnepanelen ook los kopen, buiten de verschillende sets om. U kunt in dat geval rekenen op de verschillende topmerken, waarmee we ervoor zorgen dat u op uw gemak een goede keuze kunt maken. We zorgen altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We vertellen u graag meer over de zwarte zonnepanelen en de uitvoeringen ie er beschikbaar zijn, zodat u daarmee binnenkort zelf uw duurzame elektriciteit op kunt wekken.