Trina Solar Zonnepanelen

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

De Trina Solar zonnepanelen zijn beschikbaar op basis van twee verschillende productietechnieken. Dat betekent dat u de beide methoden met elkaar kunt vergelijken of dat u daar advies over kunt inwinnen door onze specialisten.

De zonnepanelen van Trina Solar worden zowel op basis van polykristal als monokristal gemaakt. Dat betekent dat u zelf de keuze heeft uit de panelen met een diepe zwarte kleur en afgeronde zonnecellen of de panelen die meer blauw van kleur zijn en vierkante zonnecellen bevatten. Wij kunnen u daar goed over adviseren, bijvoorbeeld wanneer u een complete set op het dak wilt leggen en u daarmee een zo aantrekkelijk mogelijk rendement wilt realiseren.

Om een goede keuze te maken uit de Trina Solar zonnepanelen is het de moeite waard om goed te kijken naar de reviews en de ervaringen daarmee in Nederland.


Trina Solar review

Voor de Trina Solar review kijken we uiteraard naar de achtergrond van het bedrijf zelf. Trina Solar werd al in 1997 opgericht en heeft daardoor enkele decennia ervaring met de zonnepanelen. Dankzij de 20 kantoren over heel de wereld is het een van de grote spelers op dit gebied. Het bedrijf heeft meer dan 13.000 werknemers en is een van de grootste producenten ter wereld. Het bedrijf kreeg in 2006 een notering aan de New York Stock Exchange en werd onder andere in 2013 uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf in China.

Dat betekent dat de Trina Solar zonnepanelen van zeer goede kwaliteit zijn. Dat komt goed tot uiting in de verschillende Trina Solar reviews, waaruit blijkt dat de panelen goed geschikt zijn om een hoog rendement te realiseren op basis van een investering die niet te hoog op hoeft te lopen.


Trina Solar zonnepanelen in Nederland

In Nederland gebruik maken van de Trina Solar zonnepanelen? Wij maken het gemakkelijk om die online te kopen, desgewenst inclusief het advies en de installatie. We kunnen de verschillende panelen van Trina Solar op een rij zetten of er aan de hand van uw specifieke wensen voor zorgen dat goed duidelijk wordt welke panelen daar het best bij aansluiten. U heeft er zelf dan zo min mogelijk omkijken naar, terwijl u kunt rekenen op zonnepanelen van Trina Solar van goede kwaliteit.

We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, die kunt u eenvoudig online aanvragen. We zorgen er daarmee voor dat u vrijblijvend een idee krijgt van de investering die u kunt doen en het rendement dat u daar vervolgens mee kunt maken.