Monokristallijn All Black zonnepanelen

Monokristallijn All Black zonnepanelen zijn volledig zwart. Dat geldt voor zowel de panelen zelf als de frames voor de omlijsting. Het grote voordeel daarvan is dat veel mensen dit mooier vinden. Ze hebben dan geen last van de ‘lelijke’ blauwe zonnepanelen op hun dak. Terwijl u ondertussen wel de mogelijkheid heeft om zelf duurzaam elektriciteit op te wekken.

Houd er rekening mee dat de All Black monokristallijne zonnepanelen vaak wat duurder zijn dan de reguliere modellen. Dat heeft te maken met de technologie die de fabrikant moet gebruiken om in de zwarte kleur tot dezelfde technische prestaties te komen. Inmiddels slagen de fabrikanten daar technisch goed in, zodat het niet meer nodig is om blauwe panelen op het dak te leggen.

Mono All Black zonnepanelen: volledig zwart

De Mono All Black zonnepanelen zijn volledig zwart en daarmee een stijlvolle keuze voor op het dak. Ze hebben een diep zwarte kleur, zowel voor de panelen als voor het frame er omheen. Samen zorgt het voor een strakke afwerking, die de uitstraling van het dak ten goede komt. Het is goed mogelijk om met de zonnepanelen in Mono All Black dezelfde opbrengst en hetzelfde rendement te behalen als met andere modellen.

All Black zonnepanelen: de prijs

En de prijs van de All Black zonnepanelen? Die ligt over het algemeen wat hoger dan de standaard mono kristallijn panelen. Houd er dus rekening mee dat u een grotere investering dient te doen. Bekijk onze sets met zwarte zonnepanelen of ons complete assortiment met panelen. Op die manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor monokristallijn All Black zonnepanelen.