Monokristallijn zonnepanelen

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Monokristallijne zonnepanelen zijn zeer goed van kwaliteit en daarmee een duurzame keuze om elektriciteit mee op te wekken. U profiteert van een maximaal rendement, een kwalitatief goede vorm van de zonnecel en een hoge gevoeligheid voor het licht.

Dankzij die drie belangrijke factoren maakt u met de monokristallijne panelen een kwalitatief goede keuze. Dat betekent een goede opbrengst van elektriciteit. Hiermee verdient u de zonnepanelen gemakkelijker terug, zodat u daarmee een goede investering doet.

Prijs van monokristallijne zonnepanelen

De prijs van monokristallijne zonnepanelen is in sommige gevallen wat hoger. Dat heeft te maken met de gebruikte techniek, die duurder is. Hier staat aan de andere kant tegenover dat de panelen meer elektriciteit opwekken en de hogere prijs op die manier vanzelf goedmaken.

Let op: de verschillen in opbrengst en rendement tussen monokristallijn en polykristallijn zijn in de loop der jaren kleiner geworden. Het voordeel van de monokristallijne panelen is daardoor minder uitgesproken dan een aantal jaren geleden.

Monokristallijne zonnepanelen kopen

Monokristallijne zonnepanelen kopen? U kiest daarmee voor een hoog rendement. De panelen zijn bovendien beschikbaar in zowel de bekende blauwe als een meer stijlvolle zwarte kleur. Dat maakt het mogelijk om de zonnepanelen minder opvallend op het dak te plaatsen.

Uiteraard kunt u de zonnepanelen los kopen, net als in een complete set. Op die manier kunt u ook meteen gebruik maken van de omvormer en de andere benodigdheden. Verder zorgen we graag voor de installatie van de panelen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Bekijk online ook de rest van onze zonnepanelen, zodat u die onderling met elkaar kunt vergelijken.