Canadian Solar zonnepanelen

De Canadian Solar zonnepanelen zijn goed van kwaliteit, dankzij de productie in Canada. Het bedrijf werd al in 2001 opgericht in Toronto en heeft daardoor een uitgebreide ervaring kunnen opdoen. Dit komt de kwaliteit sterk ten goede. De productie van de zonnepanelen vindt plaats in China, omdat daar de fabrieken staan die over de juiste technieken en kennis beschikken.

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich inmiddels in Ontario in Canada, waarmee het bedrijf z’n achtergrond trouw blijft. De panelen maakten voor het eerst gebruik van de 4 Busbars-technologie. Dat geeft goed aan dat het bedrijf achter de Canadian Solar zonnepanelen altijd op zoek is naar innovatie, om het rendement van de panelen te verhogen en er daarmee voor te zorgen dat u een goede investering kunt doen.


Canadian solar test

Het is de Canadian Solar test die uiteindelijk aangeeft in hoeverre de panelen erin slagen om een aantrekkelijk rendement op te leveren. De zonnepanelen van het merk staan niet bekend om het hoogste rendement van alle merken, maar doen het aan de andere kant zeker niet slecht. De gemiddelde Canadian Solar test levert degelijke en goede resultaten op, waardoor u daarmee een goede keuze maakt voor de zonnepanelen bij u op het dak.

Het gaat bij Canadian Solar om mono kristallijn zonnepanelen. Dat betekent dat de zonnepanelen afgeronde zonnecellen bevatten en dat de kleur van het paneel automatisch al tegen het zwarte aan zit. Het merk doet daar echter nog een schepje bovenop om de panelen volledig zwart te maken. Op die manier kiest u met de Canadian Solar zonnepanelen zowel voor een kwalitatief goed product als een paneel dat u met een mooie uitstraling op het dak kunt leggen.


Canadian Solar all black zonnepanelen

Met name de Canadian Solar all black zonnepanelen zijn erg intrek. Ze combineren de goede kwaliteit voor een interessant rendement met een diepe zwarte kleur. Het grote voordeel daarvan is dat de panelen een mooie verschijning zijn op het dak. Zowel de rand als de binnenkant van de panelen zijn zwart. Samen zorgt dat voor een mooier geheel dan bij de traditionele blauwe panelen op het dak, waardoor de Canadian Solar zonnepanelen ook qua presentatie een goede keuze vormen.

Canadian Solar zonnepanelen kopen

De Canadian Solar zonnepanelen kunt u online kopen, wij zorgen er met ons assortiment voor dat er zowel sets als losse modellen beschikbaar zijn. Bekijk ook de omvormers en het montagemateriaal, zodat u het geheel voor de installatie kunt samenstellen.

Benieuwd naar de totale kosten van de Canadian Solar zonnepanelen, inclusief de installatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan, daarmee zorgen we er graag voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.