Zonnepanelen Polykristallijne Set

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De zonnepanelen in polykristallijn kunt u online per set bestellen, wij zorgen er met de verschillende merken voor dat u die bijvoorbeeld kunt vergelijken met de monokristallijn zonnepanelen en de zonnepanelen met een dunne film. Zet de voor- en nadelen op een rij, zodat u zelf een goede keuze kunt maken of laat u daar door ons in adviseren.

De polykristallijne zonnepanelen worden op een andere manier gemaakt en zijn daardoor bijvoorbeeld gevoeliger voor diffuus licht. Dit heeft te maken met het productieproces, dat op een relatief eenvoudige manier in elkaar zit. De zonnecellen worden door het silicium vanzelf gevormd, aan de hand van een proces dat in de natuur ook leidt tot ijskristallen. Er is sprake van verschillende kristallen in één paneel. Voorheen lag de opbrengst van de polykristallijne zonnepanelen lager dan bij de modellen op basis van monokristal. De laatste jaren is de efficiëntie van deze panelen flink toegenomen, waardoor het rendement dat u er mee kunt maken bijna gelijk is.


Polykristallijne zonnepanelen

De verschillen tussen de polykristallijne zonnepanelen en de panelen met monokristal spitsen zich toe op 5 verschillende onderdelen. Ten eerste is de klein over het algemeen anders. De polykristallijne panelen hebben de bekende blauwe kleur, in plaats van het diepe zwart dat sommige mensen mooier vinden. Bovendien dient u rekenen te houden met de meer gevarieerde structuur, waardoor het paneel als geheel wat drukker kan gaan ogen.

Een poly kristallijn zonnepaneel zal bovendien wat meer gevoelig zijn voor diffuus licht in plaats van voor direct licht. In de praktijk leverde dit jaren gelegen een lager rendement op. Fabrikanten slagen er vandaag de dag echter in om de panelen op basis van monokristal behoorlijk goed te benaderen, waardoor deze verschillen niet meer zo groot zijn als in het verleden.

Tenslotte is de vorm van de zonnecellen anders in de zonnepanelen op basis van poly kristallijn. De poly zonnepanelen hebben een vierkante of rechthoekige vorm, terwijl de mono panelen afgeronde hoeken hebben voor de cellen. Dit valt te herkennen aan het ontbreken van eventuele witte puntjes in het paneel.


Poly kristallijn zonnepanelen kopen

Een set met poly kristallijn zonnepanelen kopen? Kijk dan bijvoorbeeld naar een merk zoals Trina Solar. U heeft daar de keuze uit diverse sets met panelen, aan de hand waarvan u op het dak zelf duurzame elektriciteit kunt gaan opwekken.

We adviseren u graag over de aankoop van de juiste set zonnepanelen op basis van poly kristallijn en kunnen ook meteen de installatie verzorgen. Vraag online een offerte aan, dan zorgen wij ervoor dat u snel op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Wilt u een gratis zonnepanelen offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een scherpe offerte in uw mailbox

Nee, bedankt