ZONNEPANELEN OPBRENGST BEREKENEN

BEREKEN UW BESPARING
Lengte: (in meters)


Breedte: (in meters)

Ligging:

Wat leveren zonnepanelen op? Online opbrengst van de panelen berekenen

Zonnepanelen, wat leveren die eigenlijk op? Het is verstandig om kritisch te kijken naar de opbrengst van de panelen. Op basis van het rendement, ten opzichte van de investering die u doet. Om de mogelijke besparing te berekenen, zodat u een goed beeld krijgt van wat het zal opleveren.

Het berekenen van de opbrengst van zonnepanelen kan gelukkig online. Met onze tool voorkomt u dat u zelf de formule hoeft toe te passen. Houd er rekening mee dat ook de kwaliteit van de panelen en bijvoorbeeld de plaatsing van invloed zijn op wat ze opleveren.

Rendement van zonnepanelen: kwaliteit en plaatsing

De opbrengst van zonnepanelen optimaliseren? Zorg er dan voor dat u panelen kiest van goede kwaliteit. En dat u tijdens de plaatsing rekening houdt met het te verwachten rendement. Bijvoorbeeld aan de hand van de ligging van het dak, net als op basis van eventuele obstakels.

Tip: last van obstakels, zoals een boom die tot schaduw leidt? Maak dan gebruik van de diodes in zonnepanelen

We helpen u graag de opbrengst van uw zonnepanelen te berekenen. En kunnen u adviseren over de kwaliteit van de panelen, net als over de optimale plaatsing daarvan. Voor een goed beeld van wat het zal opleveren, in relatie tot de investering die u aan de andere kant doet.

Investering in zonnepanelen: lagere energierekening

Investeren in zonnepanelen en benieuwd wat dat oplevert? U kunt daarmee zorgen voor een (veel) lagere energierekening. Dankzij de elektriciteit die u gewoon zelf op kunt wekken, waardoor het niet meer nodig is om die af te nemen bij het energiebedrijf.

De rekening voor elektriciteit kan flink omlaag of zelfs helemaal naar €0. U wekt uw eigen elektriciteit op, door gebruik te maken van de zonnepanelen die op het dak liggen. Wij helpen u graag te berekenen wat de opbrengst van die panelen is. Op die manier kunt u zelf nagaan in hoeveel jaar u de investering terug kunt verdienen. Aan de hand van de besparing per jaar, waarvoor het vooral interessant is om te kijken naar de oppervlakte van het dak.

Besparing: bereken online de opbrengst van zonnepanelen

Zorgen voor een besparing op de energierekening, door zonnepanelen te laten plaatsen? U kunt online eenvoudig de opbrengst van deze panelen berekenen. Aan de hand van de breedte en de lengte van het dak. In combinatie met informatie over het type dak en bij een schuin dak ook de ligging daarvan.

Heeft u vragen over het berekenen van de opbrengst of over de kwaliteit van de zonnepanelen die u kunt kopen? Neem contact op, wij vertellen u er graag meer over.