SolarEdge Omvormers

SolarEdge maakt nog niet zo lang omvormers en is daarmee een relatief nieuwe speler op de markt. Anders dan veel andere merken is het bedrijf afkomstig uit Israël en vindt de productie plaats in de Verenigde Staten. Het grote voordeel daarvan is dat SolarEdge zich met de omvormers voornamelijk richt op de goede kwaliteit daarvan, zodat u kunt rekenen op een hoge mate van efficiëntie.

De SolarEdge omvormer reviews en ervaringen zijn daardoor erg positief, ze geven aan dat het merk de zaken goed voor elkaar heeft. Het merk maakt daarvoor gebruik van een combinatie van een centrale omvormer, samen met power optimizers. Die zorgen ervoor dat de zonnepanelen erin slagen om zoveel mogelijk energie op te wekken, waardoor u het rendement daarvan eenvoudig kunt verhogen. Een hoger rendement van de complete installatie betekent een hogere opbrengst, waardoor u de investering sneller kunt terugverdienen. De gemiddelde SolarEdge omvormer review geeft daardoor terecht aan dat u hiermee een uitstekende keuze maakt.

Houd er rekening mee dat de SolarEdge omvormers wat duurder zijn dan sommige andere merken die u bij ons in de webshop kunt kopen. Die hogere prijs zorgt er echter wel voor dat u gebruik kunt maken van zowel de centrale omvormer als de power optimizers. Die onderdelen ontbreken in veel andere omvormers van andere merken, waardoor de efficiëntie van SolarEdge een stuk hoger is. Dit betekent dat u op de lange termijn kunt rekenen op een beter rendement. Vooral indien de installatie aan de kleine kant is of u af en toe last heeft van slagschaduw is het de moeite waard om goed te kijken naar de SolarEdge omvormers of u daar goed over te laten adviseren.


SolarEdge omvormer review

Uit bijna iedere SolarEdge omvormer review blijkt dat het onderdeel erin slaagt om meer energie op te wekken dan met andere omvormers. Dat heeft vooral te maken met de energie optimizers, die ervoor zorgen dat de zonnepanelen het maximale rendement kunnen bieden.

Bovendien zijn reviewers van de SolarEdge omvormers over het algemeen goed te spreken over het maximale ingangsvermogen, het maximale vermogen per string en bijvoorbeeld de aanwezigheid van Wifi. Dat maakt het gemakkelijk om de actuele status en de verzamelde gegevens via een app op de smartphone uit te lezen. Op die manier bent u meteen op de hoogte van de prestaties van de SolarEdge omvormer en de zonnepanelen die u op het dak heeft liggen.


SolarEdge omvormer kopen

De SolarEdge omvormer kunt u online kopen, net als de losse zonnepanelen en het montagemateriaal. Bekijk bovendien de complete sets om gebruik te maken van zonnepanelen op het dak.

Benieuwd waar u qua totale kosten aan dient te denken? Vraag online een vrijblijvende offerte aan, dan geven we graag aan wat de omvormer van SolarEdge samen met de zonnepanelen en het montagemateriaal zal kosten.