Power Optimizers

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Power Optimizers zijn DC/DC omvormers die zorgen voor een hogere opbrengst van het paneel. De energie-output van het PV-systeem neemt toe, waardoor die erin slagen om meer elektriciteit op te wekken op basis van dezelfde zonuren.

Op die manier dragen de Power Optimizers bij aan de prestaties van de panelen, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Dankzij een SafeDC-mechanisme kunt u er veilig gebruik van maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over het stroomniveau van het systeem.

Let op: in sommige gevallen zijn de Power Optimizers al geïntegreerd in de panelen. Check dit in de handleiding of vraag ons naar meer informatie.

Omvormer die de opbrengst verhoogt

Indien er nog geen sprake is van een Power Optimizer in het paneel is het de moeite waard om die los aan te schaffen. U kunt er daarmee voor zorgen dat u de opbrengst kunt optimaliseren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de capaciteit van het systeem.

De Power Optimizers zorgen er als het ware voor dat er minder elektriciteit verloren gaat. Tijdens het omzetten is er altijd wat sprake van verlies. Door dit tot een minimum te beperken kunt u de investering hierin gemakkelijk terugverdienen.


Power Optimizers kopen

U kunt online de Power Optimizers kopen, wij hebben er voldoende modellen van op voorraad. Er is bijvoorbeeld sprake van MPPT, dat staat voor Maximum Power Point Tracking. Dit betekent dat u ze onder een aantal verschillende hoeken en in de oriëntatie die u wenst toe kunt passen.

Vragen over de Power Optimizers of een grote bestelling plaatsen om die te kunnen toepassen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. Op die manier maakt u altijd een goede keuze.