GoodWe Omvormers

De GoodWe omvormers worden geproduceerd door een onderdeel van de JXT Group. Dit is een van de grootste fabrikanten van elektronica in China, waardoor er sprake is van een betrouwbare onderneming met veel expertise en een jarenlange ervaring. Andersom is GoodWe in Nederland nog niet zo bekend, waardoor we het hier vaak zien als een relatief jonge speler.

De garanties op de GoodWe omvormers worden aangeboden door de Chinese fabrikant, waardoor het product relatief weinig risico kent en daarom een uitstekende keuze kan vormen in combinatie met de zonnepanelen om een set samen te stellen.


GoodWe omvormer ervaringen

De GoodWe omvormers ervaringen zijn over het algemeen goed te noemen. Het merk staat bekend om de hoge efficiëntie waarmee de omvormer de gelijkstroom om weet te zetten naar wisselstroom. Dat betekent in de praktijk dat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Het merk hoort bij de beste spelers in de markt, zonder dat hier aan de andere kant automatisch een heel hoge prijs bij hoort. Daardoor is het met de GoodWe omvormers goed mogelijk om een interessante investering in zonnepanelen te doen, die vervolgens een mooi rendement op zal leveren.

Het is een van de merken waarmee we goede omvormer ervaringen hebben, waardoor we GoodWe in het assortiment hebben opgenomen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld op basis van 1 fase of 3 fasen. Het is daarnaast de moeite waard om goed te kijken naar de maximale PV-power van de GoodWe omvormers, net als de lengte en breedte om die goed te kunnen installeren. We helpen u graag de vergelijking te maken, aan de hand waarvan u de omvormer bij de zonnepanelen kunt kopen.


GoodWe omvormer app

De GoodWe omvormers kunt u gebruiken in combinatie met een handige app. Dankzij de wifi-verbinding is het mogelijk om de omvormer van GoodWe op afstand uit te lezen en na te gaan wat het rendement op dat moment is. Deze hoge mate van innovatie laat goed zien dat het bedrijf achter de GoodWe omvormers altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Dat komt het gebruiksgemak van de zonnepanelen en de complete installatie sterk ten goede, zonder dat de betrouwbaarheid, kwaliteit of efficiëntie verloren gaat.

Online GoodWe omvormer kopen

U kunt online een GoodWe omvormer kopen, wij hebben de verschillende modellen op voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u vanuit de GoodWe omvormer app de data uit kunt lezen, gewoon op basis van de wifi-verbinding die u thuis heeft.

Benieuwd wat de GoodWe omvormers kosten in combinatie met de zonnepanelen en de installatie bij u op het dak en in de meterkast? U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen, waarmee we ervoor zorgen dat u direct op de hoogte bent van de investering die u zal doen en het rendement dat dit gaat opleveren.