3-Fase omvormers

Artikelen 1 tot 48 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een 3 fase omvormer kopen en daarvoor op zoek naar een uitgebreid assortiment? U heeft online de keuze uit diverse modellen. Om zelf aan te sluiten op de groepenkast of om daar een specialist voor in te schakelen.

Let goed op de verschillen tussen een 3 fase omvormer en een 1 fase omvormer. Afgestemd op het type PV-systeem dat u gebruikt, de omvang daarvan en bijvoorbeeld de hoofdaansluiting die u heeft zitten. Onze specialisten kunnen u daar goed over adviseren, zodat u de juiste omvormer koopt bij het systeem dat u gebruikt.

In Nederland gebruiken we een aantal verschillende soorten hoofdaansluitingen. Het kan gaan om 1x 35A, voor aansluitingen die veelal voor 1990 zijn gerealiseerd. Daarna werd het gebruikelijk om 3x 25A aan te leggen, waardoor het systeem net iets anders in elkaar zit. Verder kunt u te maken hebben met een 1x 25A aansluiting of een 1x 40A aansluiting, iets waar een elektricien meer over kan zeggen. Zorg ervoor dat u de 3 fase omvormer gebruikt in combinatie met een 3x 25A aansluiting. Op die manier kunt u er goed gebruik van maken, uiteraard met de keuze uit de verschillende topmerken en betrouwbare keuzes met een lange garantie.

Omvormers van topmerken

U heeft voor een 3 fase omvormer die u kunt aansluiten in de groepenkast de keuze uit een breed assortiment met verschillende modellen. Van topmerken, waarmee we er graag voor zorgen dat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan GoodWe, net als aan Omnik Solar. Merken die u wellicht al kent, omdat het bekende namen zijn binnen de branche.

En zoekt u bijvoorbeeld naar een SMA 3 fase omvormer of een model van SolarEdge? Ook die vindt u bij ons in het brede assortiment. We kunnen u er uitgebreid over adviseren en meer over vertellen, om daar optimaal gebruik van te kunnen maken.

Tot 15 jaar garantie op de omvormer

De verschillende merken en modellen bieden uitgebreide garanties op de omvormers. Een onderdeel dat relatief snel aan vervanging toe is binnen het PV-systeem, waardoor een goede garantie van groot belang is. Kies voor 5 of voor 12 jaar. Of voor een van de 3 fase omvormers met een garantie van 15 jaar, zodat u daar de komende tijd helemaal geen omkijken meer naar heeft.

Online 3 fase omvormer kopen

U kunt online een 3 fase omvormer kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u het model van uw keuze snel in huis heeft. En vindt u het lastig om een keuze te maken, voor de merken of voor de specifieke modellen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over, ook aan de hand van het type aansluiting dat u thuis heeft zitten. Om een 3 fase omvormer te kopen en die aan te sluiten in de groepenkast. Neem contact op, dan vertellen we u graag meer.