1-Fase omvormers

44 artikel(en)

per pagina

44 artikel(en)

per pagina

Een 1 fase omvormer kopen? U heeft online de keuze uit een breed assortiment, van de verschillende topmerken. Goed van kwaliteit en met een lange garantie, waarmee u kunt rekenen op een betrouwbare keuze.

Tip: kijk goed naar de verschillende omvormers die er beschikbaar zijn. Wilt u een 1 fase omvormer aansluiten op de groepenkast? Kijk dan kritisch naar bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen en de hoofdaansluiting.

U kunt online een 1 fase omvormer kopen en die zelf aansluiten. Of daarvoor gebruik maken van een ervaren specialist, die u kan aangeven waar u het best gebruik van kunt maken. Houd bij de keuze voor een omvormer rekening met de hoofdaansluiting die u heeft zitten. Het zal waarschijnlijk gaan om 1x 35A (van voor 1990), om 3x 25A of om een aansluiting met 1x 25A of 1x 40A. Afhankelijk daarvan kunt u op basis van het aantal zonnepanelen dat u heeft nagaan of u gebruik kunt maken van een 1 fase omvormer. Houd er rekening mee dat dit geschikt is tot maximaal 22 panelen. En alleen indien u een aansluiting heeft van 1x 35A.

Heeft u een 3x 25A aansluiting zitten of maakt u gebruik van meer panelen? Dan is het verstandig om een 3 fase omvormer te kiezen.

Omvormers van topmerken

Uiteraard kunt u online een 1 fase omvormer kopen van een van de topmerken. Zodat u daarmee altijd een goede keuze maakt, op basis van uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons rekenen op de modellen van GoodWe en van Omnik Solar. Twee bekende namen uit de branche, net als SMA en SolarEdge. Op die manier kunt u rekenen op de betrouwbare kwaliteit van een goede 1 fase omvormer, zodat die zo lang mogelijk mee zal gaan.

Tot 15 jaar garantie op de omvormer

De kwaliteit van de 1 fase omvormer die u koopt kunt u aflezen aan de gebruikte materialen door het merk. En nog beter aan de hand van de geboden garanties. Uit tests en ervaringen weten we dat het vaak de omvormer is die binnen het PV-systeem het eerst vervangen dient te worden. Het is daarom de moeite waard om een 1 fase omvormer met een uitgebreide garantie te kiezen.

Veel van de modellen bieden 5 jaar garantie of 12 jaar garantie. Een lange termijn, maar het wordt pas echt interessant met 15 jaar garantie. Op die manier kiest u eenvoudig voor de beste 1 fase omvormer, waarmee u ervoor zorgt dat u daar lange tijd zorgeloos gebruik van kunt maken.

Online 1 fase omvormer kopen

Online een 1 fase omvormer kopen en benieuwd hoe u dat kunt doen? Het is voldoende om online de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Of onze specialisten te vragen om een advies op maat. We zorgen er dan voor dat u een goede keuze kunt maken om een 1 fase omvormer te kopen, die aansluit bij uw situatie en de zonnepanelen die u heeft liggen of gaat (laten) plaatsen.