Zonnepanelen Omvormers

Artikelen 1 tot 48 van 115 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 115 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De zonnepanelen omvormers vormen een belangrijk onderdeel van de complete installatie. Dat heeft te maken met het type elektriciteit dat de panelen kunnen opwekken, op basis van de gebruikte techniek. Zowel bij de mono kristallijn en poly kristallijn zonnepanelen als de dunne film-modellen is er sprake van panelen die gelijkstroom opwekken. Ze gebruiken het zonlicht dat ze opvangen om die stroom op te wekken, waar we thuis helaas niet zomaar gebruik van kunnen maken. Onze apparatuur is ingericht op het gebruik van wisselstroom, waardoor u daar een omvormer voor de zonnepanelen bij nodig heeft.

De levensduur van de omvormer voor zonnepanelen is het over algemeen wat korter dan die van de panelen zelf. Het is daarom verstandig om goed te kijken naar de omvormers die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld op basis van de verschillende merken. Maak een keuze uit de complete zonnepanelen sets of bestel de losse zonnepanelen en zoek daar vervolgens ook een omvormer bij. In combinatie met het montagemateriaal zorgt u er daarmee voor dat u het pakket compleet heeft om de panelen te (laten) installeren.


Omvormer voor zonnepanelen

De omvormer voor de zonnepanelen zorgt ervoor dat de gelijkstroom kan worden omgezet in wisselstroom. Dit maakt het mogelijk om de opgewekte elektriciteit thuis daadwerkelijk te gebruiken en die terug te leveren aan het energienet, afhankelijk van de mate van opgewekte energie die u zelf kunt gebruiken. Alle energie die u extra opwekt ten opzichte van uw eigen verbruik kunt u terugleveren, waardoor de energierekening verder zal dalen.


Levensduur van een omvormer voor zonnepanelen

De levensduur van een omvormer voor zonnepanelen bedraagt gemiddeld genomen zo’n 10 jaar, al hangt dat natuurlijk af van het merk dat u kiest. Het is de moeite waard om bijvoorbeeld de GoodWe omvormers te bekijken. Kijk goed naar een merk zoals SolarEdge en SMA, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is. Uiteraard kunnen we u daar bovendien over adviseren, om aan te geven welke omvormer u het best kunt kiezen bij de zonnepanelen die u op het oog heeft.


Online zonnepanelen omvormer kopen

De zonnepanelen omvormer kunt u online kopen, we maken het u graag gemakkelijk. Kijk bijvoorbeeld naar het maximale ingangsvermogen en het maximale vermogen per string. Het zijn de eigenschappen van de omvormers die u kunt kopen die bepalen welke voor u de beste keuze vormt.

Een set laten samenstellen inclusief de omvormer voor de zonnepanelen? Vraag online een vrijblijvende offerte aan dan kunnen we u helder aangeven wat de kosten in totaal zullen zijn.