Zonnepanelen

Artikelen 1 tot 48 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zonnepanelen wekken duurzame elektriciteit op, door het licht van de zon op te vangen en om te zetten naar stroom. Dit betekent dat u zelf energie op kunt wekken met de panelen op het dak, waardoor u uw eigen elektriciteit kunt gebruiken of u die kunt terugleveren aan het net.

Om de juiste zonnepanelen te kopen is het verstandig om die online goed met elkaar te vergelijken. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om goed te kijken naar monokristal en mono kristal. We zetten de verschillen graag voor u op een rij en kunnen u goed adviseren over de verschillende zonnepanelen en sets die er beschikbaar zijn.


Zonnepanelen vergelijken

Wilt u de zonnepanelen vergelijken om daar een goede keuze uit te maken? Dan is het allereerst de moeite waard om de technieken op een rij te zetten. De dunne film zonnepanelen zorgen bijvoorbeeld voor de meest moderne technologie, waardoor die bovendien over het algemeen volledig zwart zijn. De polykristallijn zonnepanelen zijn vaak de meest voordelige optie, maar qua rendement liggen ze nog net iets lager dan de mono kristallijn zonnepanelen. De beide technieken liggen dicht bij elkaar, maar de mono kristallen leveren doorgaans een net iets betere opbrengst en rendement op.

Daarnaast is het de moeite waard om goed te kijken naar de merken die er beschikbaar zijn. Het gaat bijvoorbeeld om LG Solar en Trina Solar. Bekijk daarnaast ook Suntech en Canadian Solar. We zorgen er daarmee voor dat u de keuze heeft uit verschillende merken voor de zonnepanelen en de techniek die u daar omheen nodig heeft om alles aan te kunnen (laten) sluiten.


Online zonnepanelen kopen

De verschillende zonnepanelen kunt u uiteraard eenvoudig online kopen. We hebben de verschillende sets met panelen voor u op voorraad en zorgen er daarmee voor dat u op uw gemak door het assortiment kunt bladeren. Bekijk en vergelijk zowel de technieken voor de zonnepanelen als de merken en producten die er beschikbaar zijn. Zoekt u naar een complete set inclusief de omvormer en het montagemateriaal? We brengen u graag een scherpe offerte uit. Vraag die online aan, zodat we u inclusief het advies en de installatie kunnen laten weten waar u aan toe bent.