Het merendeel van de mensen hebben het tegenwoordig te druk om thuis één op één een gesprek te voeren over de voordelen van zonnepanelen. Dit is helemaal niet erg en heeft Zonnepanelen Centra er alle begrip voor. Om uw nadeel om te zetten in een voordeel heeft Zonnepanelen Centra daar een oplossing voor bedacht. Wij geven u al het advies via WhatsApp, wél zo makkelijk.

Ontdek hoe makkelijk het is om te communiceren via WhatsApp.

Whatsapp met Zonnepanelen Centra


1. Begin eerst met het maken van foto’s, uw dak, meterkast en omgeving

Zonnepanelen Centra ontvangt graag drie foto’s van uw dak, meterkast en een foto van de omgeving (of er schaduw aanwezig is). Op deze manier kunnen wij u het beste advies geven over uw toekomstige zonnepanelen installatie.

  • Foto van uw dak voor de afmetingen.
  • Foto van uw meterkast om vast te stellen wat voor meter u heeft i.c.m. de ruimte voor een extra groep (indien van toepassing).
  • Foto van uw omgeving om vast te stellen of u last heeft van schaduw.

2. Hoe verstuur ik mijn gegevens en foto's via WhatsApp?

  • Druk op uw smartphone op ons telefoonnummer: 0638210833
  • Sla dit telefoonnummer op onder de naam Zonnepanelen Centra
  • Stuur ons als eerste een bericht met daarin uw naam, adres, telefoonnummer e-mailadres.
  • Stel een bericht op met de vragen/opmerkingen die u heeft over zonnepanelen.
  • Stuur ons uw foto’s die u heeft gemaakt.

3. Zonnepanelen Centra neemt contact met u op

Zodra wij uw gegevens ontvangen gaan wij direct aan de slag voor u. Wij zullen een passende oplossing aan u voordragen voor een nette prijs. Zonnepanelen Centra streeft ernaar binnen 1 uur te reageren op uw bericht.

4. Bedankt dat u hebt gekozen voor Zonnepanelen Centra als uw persoonlijke adviseur.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zonnepanelen Centra. Binnen 24 uur ontvangt u een uitgebreid adviesrapport over zonnepanelen. Dit adviesrapport sluit heel nauwkeurig aan op uw wensen en specifieke situatie.Veelgestelde vragen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aantal vragen zien komen. Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn hebben wij al deze vragen voor u beantwoordt. Wellicht vindt u daar uw oplossing, dat scheelt u weer tijd.

Bel mij terug

Hebben wij uw vraag niet kunnen beantwoorden op onze veel gestelde vragen pagina? Geen probleem, wij staan u net zo lang te woord totdat u tevreden bent. Komt het nu even niet uit? Vul ons bel mij terug formulier in en u wordt teruggebeld op het tijdstip dat u uitkomt. Makkelijker kan het niet!

Contact opnemen

Neemt u liever zelf contact op? Uiteraard is dit mogelijk. Via onderstaande knop kunt u al onze contact informatie vinden. Wij adviseren u de makkelijkste methode te kiezen.