Volledige Installatie

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

De volledige installatie van zonnepanelen uit handen geven? De makkelijkste manier om ze te laten plaatsen, waarmee u zeker weet dat dit vakkundig gebeurt. Door ervaren en erkende installateurs. Onze monteurs werken dagelijks met de systemen en weten wat er moet gebeuren om die op een degelijke manier aan het dak te bevestigen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen en natuurlijk inclusief de omvormer, bekabeling en bijvoorbeeld de nieuwe automaat in de meterkast.

Plaatsen en aansluiten

Wilt u het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen graag uit handen geven? Wij zorgen ervoor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. In plaats daarvan plaatsen we de zonnepanelen op het dak en sluiten we die voor u aan. Op de omvormer en daar vandaan op de meterkast, om de panelen stroom op te laten wekken die u zelf kunt gebruiken of aan het stroomnet terug kunt leveren.

Ontdek de verschillende pakketten voor volledige installatie, waarmee u voorkomt dat u daar zelf mee aan de slag moet. De complete installatie van de panelen en alles wat ervoor nodig is om daar gebruik van te maken.

Volledige installatie van zonnepanelen

Kiest u voor onze volledige installatie? Ga uit van het aantal panelen waar het om gaat, inclusief de werkzaamheden in de meterkast en bijvoorbeeld voor de omvormer. Wij zorgen voor een systeem dat precies werkt zoals het bedoeld is, om daar eenvoudig gebruik van te kunnen gaan maken.