Prijs

U betaald niet graag teveel, toch?

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen houden wij de ontwikkelingen in de energiebranche nauwlettend in de gaten. Door het dagelijks contact met onze leveranciers zijn wij ieder moment op de hoogte van alle ontwikkelingen. Via deze manier van communiceren kunnen wij u als (potentiele) klant zijnde altijd de laagste prijs garantie geven. Zo krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Advies

U koopt toch ook geen keuken zonder goed advies? Vervolgens wilt u het product zien en voelen zodat u een indruk heeft van de goede kwaliteit.

Onze adviseurs geven u altijd het best passende advies. Het advies is oprecht en al uw vragen worden snel en vakkundig beantwoordt. Met deze manier van werken kunnen wij u altijd het beste product aanbieden, zodat u net als uw keuken er jaren lang plezier van zult hebben.

Assortiment

Wij bieden u een doordacht, kwalitatief breed en diep assortiment. Zonnepanelen Centra importeert, levert en installeert zelf waardoor wij u een oplevertijd van 14 dagen kunnen garanderen. Deze voordelen vergroten wij door onze producten gratis te bezorgen binnen de BeNeLux.

Neem een kijkje in onze webwinkel en ontdek de wereld van zonne-energie!

Makkelijk

Bent u handig, en heeft u geen 2 linkerhanden?

De installatie van onze zonnepanelen pakketten worden uitgevoerd door ervaren monteurs. Door hun kennis en vakmanschap kunnen wij u een installatie garanderen waar u de komende jaren plezier van zult hebben.

Indien u zelf handig bent kunt u de installatie uiteraard ook zelf uitvoeren. U krijgt van ons een uitgebreide handleiding mee om de installatie uit te voeren. Lukt het alsnog niet? Geen probleem, wij assisteren u graag of sturen één van onze monteurs langs.

Waarom Zonnepanelen Centra?

Voordelen van Zonnepanelen Centra op een rij

Hoge kwaliteitsmerken zonnepanelen

Wij leveren alleen kwaliteitsmerken zoals: LG Solar, Solar Frontier, Trina Solar, Canadian Solar, AEG, Suntech en Talesun Solar.

Deskundig en oprecht advies

Onze adviseurs geven u altijd het best passende advies. Het advies is oprecht en al uw vragen worden snel en vakkundig beantwoordt.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden u de laagste prijs garantie, mocht u het product elders goedkoper vinden krijgt u het verschil terug!*

*vraag naar de voorwaarden

Levering binnen 48 uur

Na akkoord kunnen wij uw producten binnen 48 uur binnen de BeNeLux leveren.

Gratis bezorging binnen BeNeLux

U betaald geen bezorg kosten, wij bezorgen uw producten gratis binnen de BeNeLux.

Professionele installatie

De installatie van onze zonnepanelen pakketten worden uitgevoerd door ervaren monteurs. Door hun kennis en vakmanschap kunnen wij u een installatie garanderen waar u de komende jaren plezier van zult hebben.