Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Offertecheck zonnepanelen

Offerte check

U betaald toch niet graag teveel voor uw zonnepanelen systeem? Bij Zonnepanelen Centra krijgt u altijd het meeste waar voor uw geld. Voor complete zonnepanelen systemen, installaties, losse zonnepanelen en losse omvormers brengen wij graag een offerte uit op maat. Alles is mogelijk, met of zonder professionele installatie!

Zonnepanelen Centra is de specialist op het gebied van zonnepanelen. Zo leveren wij dagelijks zowel losse zonnepanelen/omvormers als complete zonnepanelen (inclusief installatie) in heel Nederland en België. Mede dankzij onze eigen opslag, goede contacten en eigen installateurs kunnen wij binnen 14 werkdagen leveren en installeren!

Hoe werkt de offerte check?

U heeft waarschijnlijk bij meerdere aanbieders aangeklopt voor een offerte, maar u wilt zeker weten dat u de beste deal sluit.

  • Stuur ons uw offerte
  • U ontvangt binnen 24 uur een gelijkwaardige offerte met de beste deal

Nog geen offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en ontvangt u graag binnen 24 uur een offerte op maat? U kunt contact opnemen via ons offerteformulier, info@zonnepanalencentra.nl, +31 (0) 85-3031424 of onze chat rechtsonder in beeld. Weet u nog niet precies wat u nodig hebt? Geen probleem, onze deskundige adviseurs denken graag met u mee voor de juiste zonnepanelen systeem. Zo heeft u gegarandeerd het beste voor een eerlijke prijs!

Lage prijzen

Zonnepanelen Centra hanteert als aanbieder in Nederland en België marktconforme prijzen. De contacten, groot inkopen dragen bij aan een lage prijs dat zich uitbetaald in een korting die we u kunnen geven. Op deze manier heeft iedereen er baat bij!

Levering

Door de eigen opslag van veel producten kunnen wij binnen 7 werkdagen leveren in heel Nederland en België. Onze transporteurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van breekbare producten en garanderen wij een levering bij u op locatie zonder problemen.

Installatie

Naast alle voordelen hebben wij ook nog onze eigen installateurs in dienst. Dit zijn gecertificeerde monteurs met jarenlang ervaring die hun werk professioneel uitvoeren. Bij een doorsnee installatie liggen de zonnepanelen geheel functionerend dezelfde dag nog op het dak.

Lees hier alles over zonnepanelen installaties