Nieuws van Zonnepanelen Centra

Diodes in zonnepanelen voorkomen dat een volledig paneel uitschakelt, als er op een deel schaduw valt of een van de cellen kapot gaat. By-pass diodes zorgen ervoor dat de rest van het paneel wel gewoon blijft werken.

Hoe dat zit? Een zonnepaneel (kristallijn) bestaat uit meerdere cellen. Geplaatst in kolommen en rijen. In de lengterichting zitten van 10 - 12 cellen, in de breedterichting bestaat een paneel uit 6 - 8 cellen. Daar loopt een stroom doorheen, van de eerste naar de tweede, naar de derde, etc. Dat gaat goed zolang alle cellen zon krijgen en ze niet kapot zijn. Zodra één cel de keten ...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

Trina Solar zonnepanelen combineren uitstekende kwaliteit met een scherpe prijs. En dat zeggen we niet alleen maar zelf. Het bedrijf werd in China een paar jaar geleden nog uitgeroepen tot het meest innovatieve. En met de 13.000 werknemers en historie sinds 1997 behoort het bedrijf tot de stabiele factoren op het gebied van zonnepanelen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de panelen in ieder geval mee te nemen in uw vergelijking.

Tip: we helpen u zowel met de Trina Solar zonnepanelen als de andere merken en modellen graag de beste keuze te maken. Bijvoorbeeld met onze handige 3 tips.

Zod...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

Solaredge is een relatieve nieuwkomer op de markt voor omvormers. Dat heeft voor- en nadelen. Het merk staat bekend als innovatief en om de goede kwaliteit van de gebruikte materialen. Het bedrijf is afkomstig uit Israël en de productie vindt plaats in de Verenigde Staten. Dankzij de goede kwaliteit van de omvormers kunt u hiermee rekenen op een hoge efficiëntie.

Dat zeggen wij niet alleen, dat blijkt ook uit de reviews die we lezen over de Solaredge omvormers. Het is in lijn met de ervaringen van onze klanten. De prijs ligt wat hoger dan bij een aantal andere merken. Daar staat dus tegeno...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

De SMA omvormer voor de laagste prijs: wat zijn daarmee de ervaringen van klanten en hoe doen ze het in de reviews? Een goede vraag, waardoor we de markt scherp in de gaten houden. We kijken kritisch naar de reviews en vragen onze klanten natuurlijk naar hun ervaringen met de producten. Net als met onze andere merken zonnepanelen-omvormers. Op die manier krijgen we een goed beeld van de SMA omvormer en kunnen we u per model precies aangeven wat u daarvan kunt verwachten.

Tip: bekijk de 1 fase omvormers en de 3 fasen omvormers van SMA, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Wij kunnen...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra
DMEGC logo

DMEGC zonnepanelen op het oog en meer weten over de ervaringen, kwaliteit en reviews? Wij vragen onze klanten altijd naar een beoordeling en houden ook de andere ontwikkelingen online en offline goed in de gaten.

De DMEGC zonnepanelen worden gemaakt in China. De fabrikant heeft uitgebreide ervaring met de productie van elektromagneten en gebruikt die kennis om de PV-systemen te maken. Het bedrijf heeft daardoor nog relatief weinig ervaring met zonnepanelen, maar al wel veel meer met de technieken die daarvoor nodig zijn.

Ervaringen van onze klanten

We staan er dan ook niet van te kijk...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

Zonnepanelen zijn een interessante bron van duurzame energie. Zowel milieutechnisch als financieel en fiscaal. En wilt u de maximale opbrengst realiseren? Dan kunt u daarvoor gebruik maken van een Power Optimizer. U zorgt er daarmee voor dat u alles uit de zonnepanelen set kunt halen, voor een maximale opbrengst in elektriciteit.

De Power Optimizer zorgt voor de omzetting van de stroom van gelijkstroom naar wisselstroom, terwijl de energie-output van het PV-systeem zal toenemen. Een investering in meer opbrengst, waardoor de optimizer zich net als de zonnepanelen gemakkelijk terug zal ...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

De zonnepanelen opbrengst berekenen? Of gehoord van een berekening van de terugverdientijd? Zonnepanelen zijn goed voor het milieu, maar dragen vooral bij aan een lagere energierekening. Het is de combinatie van duurzaamheid en lagere kosten die veel mensen over de streep trekt.

Om die duurzame zonnepanelen op het dak te leggen en daarmee geld te kunnen besparen dient u echter wel eerst te investeren. Investeren in de zonnepanelen, in een omvormer en bijvoorbeeld in de montage. Of in een complete zonnepanelen set natuurlijk. Zelfs die set neemt echter niet weg dat u eerst dient te i...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

Zonnepanelen kopen? Bekijk voor de aanschaf van zonnepanelen de kosten, maar let ook op de kwaliteit en bijvoorbeeld het merk dat u koopt. We hebben jarenlange ervaring met de aanschaf van zonnepanelen, waardoor we u daar inmiddels goed over kunnen adviseren.

Tip: wilt u het uzelf gemakkelijk maken? U kunt een complete zonnepanelen set kopen. Daarmee maakt u altijd een goede keuze, op basis van het aantal panelen dat u kunt (laten) plaatsen.

Zonnepanelen kopen met de juiste techniek

Zonnepanelen kopen? Kijk dan niet meteen naar de prijs, ook al lijkt dat verleidelijk. De aanschaf ...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

Het zonnepanelen pakket is de ideale keuze om goed van start te gaan met zonnepanelen. Een set bestaat uit alle benodigde onderdelen:

  • Zonnepanelen
  • Omvormer
  • Montagematerialen
  • Kabels en extra’s
Dat betekent dat u daarmee goed van start kunt, desgewenst inclusief de montage door ervaren specialisten. Op die manier zorgt u voor zonnepanelen op het dak, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. En de juiste keuze maken voor een zonnepanelen pakket? Zorg er dan voor dat u goed op de hoogte bent van de garanties.

Garantie op de zonnepanelen in het pakket

De garanties gelden voor d...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

De zonnepanelen set is de ideale keuze om daarmee goed van start te gaan. Kies de goedkoopste en druk de kosten of kijk goed naar het aantal panelen dat u nodig heeft. Uiteraard kunt u de sets online kopen en leggen we graag uit waar die naast de panelen uit bestaan. Het helpt u om een goede keuze te maken uit de verschillende sets, bijvoorbeeld op basis van het totale vermogen, het merk van de zonnepanelen of het model daarvan.

Set van 3, 4, 6 of bijvoorbeeld 8 panelen

Benieuwd of een zonnepanelen set van 3, 4, 6 of bijvoorbeeld 8 panelen voor u de goede keuze vormt? Er zijn t...


Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnepanelen Centra

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3