Klachten

Bij Zonnepanelen Centra staat klantenservice hoog in het vaandel. Tevreden klanten zijn onze motivatie om zoveel mogelijk mensen te voorzien van groene energie. Wanneer u onverhoopt toch een slechte ervaring heeft of andere klachten heeft horen wij dat graag. Wij kunnen u immers niet helpen wanneer wij niet op de hoogte zijn van uw probleem. Bij het ontvangen van uw klacht zullen wij er alles aan doen u zo goed mogelijk te helpen. Dit kan zijn in de vorm van een snelle afhandeling of een (financiële) compensatie.

Hoe kan ik een klacht indienen?

  • U kunt een klacht indienen via klantenservice@zonnepanelencentra.nl
  • U kunt telefonisch een klacht indienen via 085 – 3031424
  • U kunt uw klacht schriftelijk indienen naar het volgende adres

Zonnepanelen Centra
t.a.v. klantenservice
Stationsweg 41f
3331 LR Zwijndrecht

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!


Wat moet ik doen in geval van schade?

Wij doen ons uiterste best uw bestelling veilig en wel bij u af te leveren. Helaas hebben wij niet alles in eigen hand en is schade helaas niet altijd te voorkomen. Wij vinden het uiteraard zeer vervelend wanneer u in deze situatie terecht komt. Wij willen u meegeven dat wij en het transportbedrijf ons uiterste best doen uw levering in goede banen te begeleiden. Wij vragen u bij ontvangst van uw producten deze te controleren. Mocht er toch onverhoopt een schade zijn ontstaan willen wij u vragen dit binnen 24 uur te melden. Dit kunt u per e-mail doen via klantenservice@zonnepanelencentra.nl of telefonisch via 085 – 3031424. Wanneer u foto’s bijvoegt in uw aanvraag kunnen wij uw klacht makkelijker behandelen. Dit zorgt voor makkelijkere en snellere oplostijd. Zo kunnen wij u nog sneller van dienst zijn en een (tijdelijk) ontevreden klant een tevreden klant maken.

Ontdek ons assortiment

Ontdek nu ons assortiment aan zonnepanelen/omvormers en profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen!

Vrijblijvende offerte

Bent u ook geïnteresseerd? Vraag nu uw gratis offerte aan en maak gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

Contact Zonnepanelen Centra

Twijfelt u nog en heeft u vragen omtrent zonnepanelen (installaties)? Geen probleem! Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij zorgen voor een passend antwoordt!