Hoge kwaliteitsmerken zonnepanelen

Een belangrijk punt – zo niet de belangrijkste - voor het aanschaffen van zonnepanelen is het kiezen van het merk. Momenteel de dag zijn er ongeveer 1000 merken zonnepanelen beschikbaar. Binnen deze hoeveelheid zitten onbekende, maar ook (hele) bekende merken tussen. Hier zitten uiteraard zonnepanelen die goed maar ook zeer zeker slecht presteren.

De investering in zonnepanelen doet u doorgaans voor minimaal 25 jaar. Een periode van 25 jaar is behoorlijk lang. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het belangrijk is om te kiezen voor goede kwaliteit zonnepanelen. Slechte kwaliteit zonnepanelen gaan absoluut geen 25 jaar mee, in ieder geval qua rendement en opbrengst niet. Wilt u na pakweg 15 jaar nog energie opwekken met uw zonnepanelen systeem moet u kiezen voor een degelijk merk.

Wat is een degelijk merk vraagt u zich af?

Een degelijk merk is een zonnepaneel fabrikant met kwaliteitsproducten, goede garantievoorwaarden en zijn beloftes nakomt. Belofte maakt immers schuld!

Het beste is om te kiezen voor een merk waarbij elk onderdeel van de zonnepaneel in eigen huis wordt geproduceerd. Bij eigen ontwikkeling weet u dat alles aan alle kwaliteitseisen voldoet i.c.m. de beste materialen. De zonnecel is het belangrijkste onderdeel van een zonnepaneel. Wanneer dit onderdeel de meeste aandacht krijgt weet u zeker dat het goed zit met de opbrengst. Een degelijk merk zonnepaneel biedt naast kwaliteit ook goede garantievoorwaarden. Minimaal 10 - 12 jaar fabrieksgarantie i.c.m. 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

Zonnepanelen Centra maakt uitsluitend gebruik van a merk zonnepanelen. Fabrikanten die zich inmiddels hebben bewezen en vooruit lopen in de techniek van zonne-energie.

Hoge kwaliteitsmerken zonnepanelen


Merken Zonnepanelen Centra

Een greep uit het merken assortiment van Zonnepanelen Centra:

Ontdek ons assortiment

Ontdek nu ons assortiment aan zonnepanelen/omvormers en profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen!

Vrijblijvende offerte

Bent u ook geïnteresseerd? Vraag nu uw gratis offerte aan en maak gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

Contact Zonnepanelen Centra

Twijfelt u nog en heeft u vragen omtrent zonnepanelen (installaties)? Geen probleem! Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij zorgen voor een passend antwoordt!