Garantie

Alle producten in het assortiment van Zonnepanelen Centra hebben fabrieksgarantie. Gezien het feit dat Zonnepanelen Centra meerdere verschillende producten aanbiedt van verschillende merken verschilt de garantie per product/merk.

Hieronder een overzicht van de garantie termijnen:

Zonnepaneel

  • De fabrieksgarantie op een zonnepaneel verschilt per merk en is doorgaans 10 – 12 jaar. U kunt de specifieke garantietermijn terug vinden in uw offerte.
  • De vermogensgarantie van een zonnepaneel is 25 jaar lineaire garantie tot 80% van het beginvermogen. U kunt de specifieke garantietermijn terug vinden in uw offerte.

Omvormer

  • De fabrieksgarantie voor een omvormer verschilt qua merk en is 5 – 15 jaar. U kunt de specifieke garantietermijn terug vinden in uw offerte.

Montagematerialen

  • Alle montagematerialen in het assortiment van Zonnepanelen Centra zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit wordt uitgedrukt in een garantietermijn van maar liefst 25 jaar.

Garantie installatie en montage

  • Zonnepanelen installaties worden uitgevoerd door erkende gecertificeerde installateurs van Zonnepanelen Centra. Bij een installatie door Zonnepanelen Centra krijgt u 10 jaar garantie op de installatie. Bij een installatie door erkende installateurs van Zonnepanelen Centra krijgt u te allen tijde een extra groep in de meterkast. Voor deze extra groep betaalt u geen extra kosten en zit inbegrepen in de installatie prijs.

Heeft u onverhoopt toch problemen met uw producten? Graag ontvangen wij uw garantieaanvraag per e-mail op het adres klantenservice@zonnepanelencentra.nl. Wij vragen u de situatie zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven. Graag ontvangen wij uw factuur als bijlage mee in uw garantieaanvraag. Zo kunnen wij makkelijker en sneller bepalen of u in aanmerking komt voor garantie. In sommige gevallen kan het iets langer duren dan verwacht. Dit zal te maken kunnen hebben met het eventuele contact met onze leverancier. Onze dank voor uw begrip.

Garantie bij Zonnepanelen Centra
Ontdek ons assortiment

Ontdek nu ons assortiment aan zonnepanelen/omvormers en profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen!

Vrijblijvende offerte

Bent u ook geïnteresseerd? Vraag nu uw gratis offerte aan en maak gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

Contact Zonnepanelen Centra

Twijfelt u nog en heeft u vragen omtrent zonnepanelen (installaties)? Geen probleem! Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij zorgen voor een passend antwoordt!