Longi Solar Set

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Longi Solar-set met zonnepanelen kopen? Een uitstekende keuze om zelf te installeren of om dat door onze vakkundige monteurs te laten doen. Dankzij een set met de panelen en alles wat u daarbij nodig heeft om die te (laten) plaatsen. Op een schuin of een plat dak, zodat u daar op een efficiënte manier gebruik van kunt maken.

Wat zit er in de set van Longi Solar?

Een complete set met zonnepanelen kopen van Longi Solar? Een merk dat staat voor goede kwaliteit en waarvoor u natuurlijk een scherpe prijs betaalt. De set bestaat uit alles wat er nodig is voor de volledige installatie:

 • Zonnepanelen van Longi Solar
  De Longi Solar-set met zonnepanelen, afgestemd op de ruimte op het dak. Met meer of minder panelen, afhankelijk van wat u aan energie wilt opwekken.
 • Omvormer voor het systeem
  De omvormer voor het systeem zet de opgewekte energie om naar bruikbare stroom. Om zelf te gebruiken of om terug te leveren aan het net.
 • Montagematerialen voor het dak
  De montagematerialen voor op het dak garanderen een goede bevestiging van de Longi Solar-set op een schuin of plat dak.
 • Kabels, connectoren en benodigdheden
  Dankzij de kabels, connectoren en andere benodigdheden bevat de set van Longi Solar alles wat u daarvoor nodig heeft.

Complete set zonnepanelen: zelf installeren of laten doen

Zelf aan de slag met een complete set zonnepanelen van Longi Solar of de installatie toch liever uit handen geven? U beslist. Onze ervaren monteurs gaan er graag mee aan de slag, al heeft u met de sets van Longi Solar ook alles bij elkaar om het zelf te doen.

Enthousiast over de Longi Solar-set met zonnepanelen? Bestel ze eenvoudig online en ga er zelf mee aan de slag. Of neem contact met ons op en stel uw vragen.

Wilt u een gratis zonnepanelen offerte ontvangen?

Binnen 24 uur een scherpe offerte in uw mailbox

Nee, bedankt