Doe Het Zelf

34 artikel(en)

per pagina

34 artikel(en)

per pagina

Doe-het-zelf-pakket met zonnepanelen kopen? De complete keuze met alles wat u nodig heeft voor de installatie daarvan. Of om die uit handen te geven, terwijl u zeker weet dat u beschikt over alle belangrijke onderdelen.

De doe-het-zelf-sets voor zonnepanelen zijn er bijvoorbeeld van merken zoals Qcells en Trina Solar. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs, en natuurlijk geschikt voor zowel een schuin als een plat dak.

Compleet pakket: alle belangrijke onderdelen

Benieuwd naar onze doe-het-zelf-pakketten en de belangrijke onderdelen daarvan? We zetten ze voor u op een rij:

 • Zonnepanelen
  De zonnepanelen in het doe-het-zelf-pakket zijn standaard goed van kwaliteit en hebben toch een heel scherpe prijs.
 • Omvormer voor het systeem
  De bijpassende omvormer zet de opgewekte energie om naar bruikbare stroom. Om zelf te gebruiken of om terug te leveren aan het net.
 • Montagematerialen voor het dak
  Zelf aan de slag met de zonnepanelen? Het doe-het-zelf-pakket bevat natuurlijk de belangrijke montagematerialen daarvoor.
 • Kabels, connectoren en benodigdheden
  Ook de kabels, connectoren en andere benodigdheden zitten erbij, om daar vanuit een complete set mee aan de slag te gaan.

Doe-het-zelf set met zonnepanelen

Aan de slag met een doe-het-zelf-set met zonnepanelen? Een voordelige keuze voor goede kwaliteit. Met een scherpe prijs, voor een hoog rendement met de stroom die de panelen opwekken. Dus wil je zeker weten dat u alles in één keer kunt bestellen? Dan zijn de zonnepanelen-sets voor doe-het-zelvers de beste keuze.

Enthousiast over de doe-het-zelf-sets met zonnepanelen? Bestel ze eenvoudig online en ga er zelf mee aan de slag. Of neem contact met ons op en stel uw vragen.