Annuleren

Wij betreuren het feit dat u de bestelling zou willen annuleren. Alvorens u overgaat tot het ondernemen van stappen willen wij u vragen naar de beweegredenen. Wellicht kunnen wij u helpen met een nieuwe bestelling.

Bij een succesvolle annulering vervalt uw betalingsplicht. Betalingen die door u zijn verricht worden zo spoedig mogelijk teruggestort. De termijn voor het terugstorten van uw betaling verschilt per betaalmethode.


Uw bestelling annuleren bij een aankoop via e-mail/telefoon/WhatsApp

Bij een getekende offerte en akkoord per telefoon of WhatsApp bestellen wij de producten speciaal voor u. Om deze reden is annuleren helaas niet mogelijk.

Uw bestelling annuleren bij een aankoop via webshop

Indien uw bestelling nog niet is verwerkt bij een bestelling via de webshop kunnen wij uw bestelling mogelijk annuleren. Hoe eerder u dit aangeeft, des te makkelijker voor ons uw bestelling te annuleren. Bij een bestelling die al reeds is verwerkt kunnen wij helaas niet meer annuleren. Wanneer u de bestelling alsnog wilt annuleren kunt u de ontvangen producten wel retourneren. De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uzelf. Bij een retourzending moet u rekening houden met breekbare producten die gevoelig zijn voor barsten en scheuren. Verstuur uw producten te allen tijde inclusief verzekering. Voor meer informatie omtrent ons retourbeleid vragen wij u een kijkje te nemen op onze retourneren pagina.

Uw bestelling geannuleerd door Zonnepanelen Centra

In sommige enkele gevallen kan het voorkomen dat Zonnepanelen Centra uit noodzaak uw bestelling moet annuleren. Deze situatie kan bijvoorbeeld ontstaan dat uw product helaas toch niet leverbaar is. Wij begrijpen hoe vervelend dit voor u is en bieden te allen tijde een alternatief aan. Bij een annulering door Zonnepanelen Centra zullen wij u tegemoet komen in de vorm van een financiële compensatie bij een nieuwe bestelling.

Ontdek ons assortiment

Ontdek nu ons assortiment aan zonnepanelen/omvormers en profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen!

Vrijblijvende offerte

Bent u ook geïnteresseerd? Vraag nu uw gratis offerte aan en maak gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

Contact Zonnepanelen Centra

Twijfelt u nog en heeft u vragen omtrent zonnepanelen (installaties)? Geen probleem! Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij zorgen voor een passend antwoordt!